01.05.2024, 13:59

В окупованому Рубіжному згоріла квартира: цього разу є жертви

В оккупированном Рубежном сгорела квартира

В окупованому Рубіжному у 4-поверховому житловому будинку сталася пожежа. У згорілій кімнаті пожежники виявили тіло чоловіка.

У прифронтових окупованих містах продовжують горіти квартири. Пожежа знищує, як порожнє житло, так і житлові квартири, повідомляє Час Пік.

Останнім часом стрічка новин пропагандистських ЗМІ буквально рясніє новинами про пожежі у Лисичанську, Сєвєродонецьку та Рубіжному. Іноді за день трапляється кілька пожеж в одному місті. Причини різні, підсумок один - згорілі квартири, будинки та речі.

В окупованому Рубіжному чергова пожежа призвела до загибелі 59-річного чоловіка. Як повідомляє т.зв. "ГУ МНС РФ по ЛНР", пожежа сталася у 4-х поверховому житловому будинку, розташованому на вул. Студентська.

Згоріла кімната у квартирі на 1 поверсі. На місці пожежі без ознак життя було виявлено господаря квартири. Як заявили пожежники, причиною займання стала "необережність під час куріння".

У мережі повідомляють, що ще відбувається в окупованому місті. Виявляється, у Рубіжному підключають супутниковий інтернет, але є нюанс. А також у Рубіжному здають подобово порожні квартири. Навіть страшно подумати, що залишиться від квартир...

В оккупированном Рубежном сгорела квартира В оккупированном Рубежном сгорела квартира

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк