21.04.2024, 22:07

"Район не голодує": обстановка у Лисичанську від прихильника "руського миру"

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанськ

"Почекуни" тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області не перестають радіти "визволенню" та розповідають про "казкове" життя у місті.

Про це віщають у проросійських пабліках, передає Час Пік.

За словами учасника чату - "все добре, комунікації є, народу купа, купити можна все". Хоча гучні звуки чути від "Супутника до Повороту". А щоб купити "все", треба отримувати зарплатню, а, як відомо, робота у місті відсутня.

"Усе норм. Від нас подарунки по українцях. Чути від Супутника і повороту. Як наші мангал у Білогорівці розпалюють. ГТВ й Червона - тихо. ГТВ - світло, вода, газ є. На ринку народу купа. Купити можна все. Район не голодує", - пише місцевий поплічник окупантів.

Проте у сусідньому Рубіжному пенсіонери ледве зводять кінці з кінцями, виживають лише за рахунок мізерних пенсій та подачок від окупантів. При цьому ціни у міських магазинах для них – космічні...

Нагадаємо, що у мережі з'явилися нові кадри з окупованого Лисичанська. На світлинах "квітучі та відновлені" центр міста та р-н Гори Попової (колишня Гора Кірова).

Тим часом власникам житла міст "трикутника" обіцяють "вирішити питання" щодо "держвласність житла, що має ознаки безхазяйного майна", якщо господарі особисто приїдуть рятувати свою нерухомість. Стало відомо, що з цього приводу кажуть правозахисники та юристи.

Читайте також: Смертельна ДТП на трасі "Луганськ - Лисичанськ": жертвами аварії стали 6 людей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк