02.05.2024, 17:17

У "магічному лісі" є хороші новини: У ЗСУ розповіли про ситуацію під Кремінною на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

У Кремінському районі Луганської області бійці Сил оборони просунулися на своїх позиціях, в окупантів почалися проблеми.

Про це повідомив лейтенант ЗСУ із позивним "Алекс", передає Час Пік.

"У "магічному лісі" є маленькі, але добрі новини, хлопці з кількох підрозділів на своїх ділянках мають просування і відносно не малі, до 1 км. Можна сказати, що тут окупанти втратили свою ініціативу, яка була ще місяць тому, у них почалися проблеми", - йдеться у повідомленні.

Також у мережі показали видовищний епізод нічного полювання на ворожу піхоту. Оператори 63-ї окремої механізованої бригади у темний час доби відпрацьовують скидами по ворожій піхоті на напрямі Кремінної.

На ворожих ресурсах з'явилася інформація, що "з північного флангу надійшла звістка про масовані контратаки ЗСУ в районі Тернів та Ямполівки в Краснолиманському районі ДНР".

"Вигоду від удару ЗСУ в районі Тернів зрозуміти нескладно - швидкий вихід до Кремінної та промислової агломерації Сєвєродонецьк - Лисичанськ, перенесення боїв на територію ЛНР, відволікання російських сил від Куп'янська та можливого удару на Харків", - пишуть окупанти.

У публікації використовувалися матеріали ТГ-каналу "]]>Трикутник]]>".

Раніше повідомлялося, що ВСУ відновили втрачені позиції в районі Кремінної Луганської області. Позиційні бої продовжуються лінією низки населених пунктів.

Читайте також: "Дим через все місто": У мережі повідомляють про "приліт" у Кремінній - фото, відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк