03.05.2024, 09:23

"Суцільні руїни": Російські пропагандисти показали "звільнене" селище Тошківка на Луганщині

"Сплошные руины": Российские пропагандисты показали "освобожденный" поселок Тошковка на Луганщине

Російські пропагандисти полюбляють знімати сюжети на "звільненій" Луганщині. Дуже часто вони приїжджають до Тошківки, вірніше на руїни, що залишилися від селища після приходу "руського миру".

Кремлівську пропагандистку Мар'яну Наумову добре знають на окупованій Луганщині. Вона часто приїжджає знімати сюжети до зруйнованих російськими окупантами населених пунктів. На цей раз вона вирішила "пожаліти" жителів знищеного селища Тошківка, повідомляє Час Пік.

Про чергову поїздку "воєнкорши" по "звільненій" Луганщині розповів журналіст Денис Казанський на своєму YouTube-каналі ]]>Denis Kazanskyi]]>.

"Черговий феєричний сюжет російських пропагандистів із "звільненої" Луганської області.

Після приходу Росії у розбитих шахтарських селищах 2 роки немає світла, води, транспорту, аптек. Їх просто зруйнували та кинули, і навіть ведуча Первого канала визнає, що Росії начхати на людей", - ]]>прокоментував ]]>сюжет кремлівської пропагандистки Казанський у Telegram.

Наумова дивується, як люди виживають у зруйнованому селищі, де вже два роки немає ані води, ані світла, ані магазинів, ані аптек, немає жодних умов для життя... Гуляючи знищеною Тошківкою вона розповідає, що у населеному пункті не залишилося жодного вцілілої будівлі, людей немає, у селищі залишилося кілька людей похилого віку... Як заявила російська пропагандистка, про людей просто забули, але "пора б уже вирішити ці проблеми".

"Сподіваюся і сюди дійде нормальне життя, тут наші люди...

Коли піднімається сонечко, мені прям хочеться жити, у мене прям піднімається настрій, незважаючи на всі ці пейзажі воєнні. Сонечко світить, пташки співають, квіточки починають виходити йі навіть ось усе це виглядає вже не так сумно...", - заявила авторка відео.

Її слова звучать, як знущання над знищеним селищем, над загиблими жителями, над старими, яких російська орда прирекла на болісну смерть. Цинізму росіян немає меж...

Читайте також: "Сумнівна слава та сумна доля": В окупованому Лисичанську росіяни знімають кіно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк