03.05.2024, 10:05

Окупанти запустили перший потяг з Маріупольського порту до станції Волноваха - Андрющенко

Оккупанты запустили первый поезд из Мариупольского порта до станции Волноваха

Російські окупанти запустили перший потяг залізницею, яку будують у Приазов'ї як альтернативу Керченському мосту. Поїзд виїхав з Маріупольського порту на станцію Волноваха.

Перший потяг з Маріупольського порту на станцію Волноваха вийшов 2 травня. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, повідомляє Час Пік.

Він назвав цю новину "недоброю", зазначивши, що "з урахування швидкості розбудови залізниці в районі с. Гранітне цю новину в хороші запистаи важко". Також він повідомив, що окупанти приготували нову партію бетонних укріплень для фортифікацій.

Андрющенко зазначив, що потяг оснастили платформою "для безпеки". Вочевидь, окупанти дуже побоюються місцевих партизанів.

У коментарях до новини люди пишуть, що це не нова залізнична гілка, її було прокладено раніше, просто окупанти її відновили. Багато хто сподівається, що настане час і ЗСУ "вирішать це питання".

"Та це гілка яка там була. Я з Донецька до Кальчика їздив. У гості до бабусі", "Маріуполь-Волноваха не нова гілка. Вона і була, її просто відновили", "І чому він ще їздить?", "Ну і чому наші ще його не бомбанули?", "Зачекайте, прийде час...", "ATACMS на 300 км все зроблять з хірургічною точністю", "ще спи##енный потяг", "Луганський тепловоз. займалися випуском трамваїв та ремонт тепловозів. Яке все чуже зараз...", - пишуть у коментарях користувачі мережі.

Оккупанты запустили первый поезд из Мариупольского порта до станции Волноваха Оккупанты запустили первый поезд из Мариупольского порта до станции Волноваха

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк