04.05.2024, 22:55

Насильно мобілізований мешканець окупованої Луганщини розстріляв шістьох окупантів і втік: подробиці

Марина Гончар | Всі новини автора
луганщина

У найсвіжіших звітах з окупованої Луганської області стає відомо про несподіваний і потужний акт опору проти окупаційних сил. Один з мешканців Луганщини розстріляв шістьох російських командирів та втік.

Таку інформацію опублікував Телеграм-канал "]]>Николаевский Ванёк]]>", передає Час Пік.

На фото зображений чоловік, який був мобілізований примусово до окупаційної армії. Він став головним учасником події, що шокувала багатьох - він розстріляв шестеро військовослужбовців з 70-ї мотострілецької дивізії Збройних Сил Російської Федерації. Серед загиблих опинилися командири з управління артилерійського дивізіону.

Після вчинення цього акту хоробрості, загадкова фігура зникла у районі Олександрівки, залишивши за собою бурхливі обговорення та широкі роздуми.

Важливо підкреслити, що чоловіка було мобілізовано на окуповану територію Луганської області проти його волі, що свідчить про широкомасштабну та складну ситуацію, яка виникає в умовах окупації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за останні дні, у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області загинуло 10 військових РФ. Подія сталася внаслідок отруєння пасхальними стравами.

Читайте також: У мережі показали вечірній Сєвєродонецьк - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк