06.05.2024, 07:44

"І спробуй доведи": у мережі розповіли, що чекає на "безгоспні" квартири Сєвєродонецька

ремонт в квартире

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку так звані "ремонтні роботи" ніхто не вважає за потрібне узгоджувати із законними власниками житла. Якщо квартира потрапила до списку "безгоспних", то довести нічого не можна.

Про ситуацію з "ремонтами" у Сєвєродонецьку повідомляють користувачі мережі, передає Час Пік.

"У безгоспних квартирах у Сєвєродонецьку, якщо господарі не повідомлять підрядників-будівельників про свою появу, через 30 днів відкриватимуть двері і робитимуть ремонт без відома. Припустимо, розкрили. А далі - очі на лоб і роби в цій квартирі все, що завгодно. І спробуй доведи, які будівельники там побували і будуть згодом. "Це не ми, це так було" - або іншу історію вигадають", - розповідають про алгоритм "ремонтних робіт" у мережі.

Як зазначається, на власників житла чекає одне - "пів квартири винесено і двері відчинені на все проведення ремонтних робіт".

Нагадаємо, в окупованому Лисичанську ситуація аналогічна. Від заміни вікон не можна відмовитись, навіть якщо вікна цілі, а власники знаходяться у місті. "Ремонти", після яких із квартир все зникає, мають примусовий характер.

У публікації були використані матеріали Telegram-каналу "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк