06.05.2024, 09:17

Робота у Сєвєродонецьку: чи реально знайти та куди беруть місцевих

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку для місцевих мешканців немає роботи. Затишні місця отримали лише "гості" та місцеві зрадники.

Про ситуацію ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"Знайти роботу у Сєвєродонецьку вкрай важко. Посади у бюджетних організаціях швидко були розподілені між колаборантами та гастролерами. Промисловість окупанти не відновлюють. Вакантні місця є на будівництві, коли набирають працівників на тимчасові роботи", - йдеться у повідомленні.

Проте місцеві неохоче йдуть працювати на так зване "будівництво", оскільки є загроза бути мобілізованим. Крім того, підрядники не завжди виплачують обіцяні зарплати.

Варто зазначити, що у Лисичанську та Рубіжному ситуація аналогічна, тільки вакансій ще менше. Вакансії, які з'являються у мережі, не для місцевих, оскільки передбачають вахту. Місцеві не мають ні зв'язку, ні інтернету, щоб побачити вакансії і подзвонити за подробицями. Зарплати місцевих відрізняються від зарплат "гастролерів". Ніхто не розуміє, чому сєвєродончанам чи рубежам на "будівництві" платять вдвічі менше, ніж росіянам.

Читайте також: Будівництво нових об'єктів і відновлення старих: які "плани" щодо Лисичанська озвучують росіяни та чи схоже це на правду

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк