22.04.2024, 17:26

В Україні запрацював застосунок від БМВ

Ольга Станішевська | Всі новини автора
my-bmw

Сьогодні Автокінг поділиться з вами крутою новиною! Нарешті власники BMW зможуть офіційно користуватися додатком My BMW із системою ConnectedDrive.

На початку жовтня цього року стало відомо, що компанія BMW офіційно представила свій мобільний застосунок в Україні. Це стало чудовою новиною для українських водіїв бмв, які тепер матимуть зручну можливість отримувати доступ до всіх функцій та сервісів BMW прямо на своїх смартфонах.

Застосунок BMW відображає всі переваги та комфорт, які вже давно цінують клієнти марки. Користувачі можуть не лише керувати функціями своїх автомобілів з використанням смартфона, але й отримувати актуальну інформацію про сервісні центри, акції та новини від компанії.

Один з ключових аспектів нового застосунку - це зручний та простий інтерфейс, який дозволяє швидко та ефективно використовувати всі доступні можливості. Крім того, застосунок буде регулярно оновлюватися та поповнюватися новими функціями, що робить його ще більш привабливим для користувачів.

Які можливості та функції є у застосунку?

Застосунок BMW пропонує широкий спектр корисних можливостей та функцій для власників автомобілів. Однією з ключових можливостей є дистанційне керування автомобілем через смартфон.

Користувачі можуть:

  • блокувати або розблоковувати двері,
  • запускати двигун,
  • увімкнути опалення або кондиціонування,
  • перевіряти рівень палива,
  • управляти світлом,
  • налаштовувати аудіосистему.

Усе це на відстані за допомогою додатка. Крім того, застосунок дозволяє отримувати свіжі новини від компанії, інформацію про сервісні центри та можливості запису на сервісне обслуговування автомобіля. Клієнти також можуть з легкістю знаходити найближчі дилерські центри та отримувати консультацію від фахівців BMW.

Крім цього, застосунок BMW має інтегровану систему нагадувань щодо технічного обслуговування та перевірки автомобіля, що дозволяє вчасно виконувати необхідні процедури для збереження надійності та безпеки авто.

Доступність системи

ConnectedDrive буде доступний для більшості моделей БМВ, які випускалися з грудня 2023 року.  У зв'язку з глибокою інтеграцією з іншими системами, оновлення не буде доступно для тих моделей авто, де ця функція не була додана в процесі виробництва. Щоб перевірити можливості роботи ConnectedDrive перейдіть на офіційний вебсайт БМВ.

Основні функції вже включені в стандартну вартість автомобіля. Додаткові функції, такі як Digital Key, E-sim та інші,  будуть доступні на платній основі.

ConnectedDrive надає доступ до різноманітних додаткових функцій, включаючи:

  1.  BMW діджитал кей: ця функція дозволяє відкривати та закривати авто, запускати двигун, використовуючи смартфон. Ключ можна також надіслати до п'яти користувачів та легко відкликати його назад.
  2. Remote Theft Recorder: у випадку сигналізації про крадіжку, ця функція повідомляє власника через push-повідомлення в додатку. Крім того, під час звуку сигналки, камери вашого авто будуть записують відео навколишнього середовища та салону.

Запуск мобільного застосунку BMW в Україні є не лише важливою кроком у напрямку цифрової трансформації компанії, але й підтвердженням прагнення бренду до надання клієнтам максимального комфорту та доступності сервісів. Ця ініціатива відкриває нову еру співпраці між BMW та українськими клієнтами, роблячи автомобільний досвід ще більш зручним та привабливим.

теги: