22.04.2024, 13:58

"За які заслуги?": Путін нагородив медаллю гауляйтерів Алчевська та Антрацита

"За какие заслуги?": Путин наградил медалью гауляйтеров Алчевска и Антрацита

Гауляйтери Алчевська та Антрацита на Луганщині отримали нагороди від російського президента. Тепер мешканці окупованих міст гадають, за що ж нагородили їх мерів.

Путін нагородив медаллю гауляйтерів Алчевська та Антрацита. Про це ]]>повідомив ]]>офіційний Telegram-канал т.зв. "Уряду ЛНР", передає Час Пік.

"Президент Володимир Путін нагородив медаллю ордена "За заслуги перед Отечеством" ІІ ступеня голову муніципального утворення міський округ місто Алчевськ Альберта Апшева та голову муніципального утворення Антрацитівський муніципальний округ Сергія Саєнка", - йдеться у повідомленні.

Тепер жителі цих міст, які ось вже 10 років страждають у "руському мирі" та чекають на обіцяне "процвітання", гадають, за які такі заслуги та досягнення їхні мери отримали нагороди...

Алчевськ - невелике місто на Луганщині, життя в якому завмерло з приходом "руського миру". Обіцяне окупантами "процвітання та благополуччя", про яке так мріяли місцеві "почекуни", так і не настало. Місто перетворилося на сірий, похмурий, глухий населений пункт, в якому панують розруха, зневіра, страх та безвихідь.

За роки життя у "руському мирі" жителі Алчевська забули, що таке якісні комунальні послуги, що таке затишне комфортне життя. Окупаційна "влада" не може навіть забезпечити городян якісним водопостачанням. Мало того, що вода з'являється у кранах не щодня, так вона ще й непридатна для вживання.

Також жителі окупованого Алчевська не один рік скаржаться на те, що місто потопає у смітті. Незадоволені жителі окупованого Алчевська й дефіцитом лікарів, нестачею ліків та якістю медичної допомоги. Це триває вже 10 років і ситуація не змінилася навіть після того, як РФ оголосив окуповану територію Луганщини "своєю".

Така сама ситуація склалася й в Антрациті. До того ж, жителі міста скаржаться на зростання злочинності та повну безкарність окупантів.

І поки жителі окупованих міст мріють про нормальне життя, гауляйтери за "красиві картинки" та "донесення про досягнення" отримують нагороди від окупантів...

Читайте також:

"Залишилися без пенсії": Що робити пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію й втратили виплати з 1 квітня

"Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк