23.04.2024, 22:34

Окупанти повідомляють про нову пожежу у Рубіжному: непогашена цигарка залишила без житла літнього чоловіка

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

У тимчасово окупованому місті Рубіжне Луганської області сталася чергова пожежа, яка принесла серйозні наслідки для місцевого жителя.

За даними пропагандистських ресурсів, пожежа виникла через невгасну цигарку, що позбавило житла 67-річного чоловіка і мало не обійшлося йому життям, передає Час Пік.

За повідомленнями очевидців, подія сталася на вулиці Коцюбинського, де спалахнув одноповерховий барак на двох господарів.

Прибувши на місце, "пожежники" зіткнулися з пожежею, що вже повністю розгорілася, що супроводжувалося значною загрозою для життя і майна. Літнього чоловіка, який проживав у будинку, вдалося врятувати, проте він отримав травми та був госпіталізований до травматологічного відділення Рубіжненської Центральної міської лікарні.

Гасіння пожежі ускладнювалося великою кількістю вогняних матеріалів у будинку старої будівлі, а також значною площею займання. "Рятувальна операція" тривала практично 3 години, проте врятувати квартиру площею 200 квадратних метрів вдалося лише частково, але другу половину будинку вдалося зберегти від руйнування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ліс навколо окупованого Сєвєродонецька зникає на очах. Його пожирає вогонь, проте займатися ліквідацією пожежі, яка триває вже кілька днів, окупаційна "влада" займатися не поспішає.

Читайте також: "Обстановка має тенденцію до погіршення": Окупанти тримають на контролі ДРГ та підпілля на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк