24.04.2024, 09:39

"Прибирання" у Лисичанську: в мережі помітили дещо дивне на фото

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області весняні "прибирання" вийшли на новий "технологічний" рівень. Не дивно, що після "прибирання" місто продовжує заростати.

Незаконна "адміністрація" Лисичанська прозвітувала щодо чергового "прибирання" у місті. Однак у мережі помітили, що на фото щось не так, передає Час Пік.

Традиційні ракурси, за яких обличчя учасників заходів виявляються відвернутими від камери, нікого не дивують. Але є й дивне. Якщо на двох перших фото хоча б видимість процесу відтворена, то останньому - до реалізму не дотягує. Або ж чоловік на фото справді спилив дерево бензопилою, що не працює.

"Взяти бензопилу, щоб потримати та зробити робочий вигляд. На третьому фото (червоне коло) бензопила не працює, і дерево не пилили", - коментують у мережі.

Варто зазначити, що курйози з "прибираннями" та "відновленням" виникають регулярно. Раніше у мережі поширилися фото "ремонту" у Сєвєродонецьку, на яких працівник орудує невидимими інструментами.

У публікації було використано матеріали ]]>News Lıs13chat]]>.

Читайте також: 2000 гривень для ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: що робити, якщо відмовили, та чи багатьом "щастить"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк