30.09.2023, 20:23

На Івано-Франківщині прорвало нафтопровід: наслідки - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
розлив нафтопродуктів

Сьогодні, 30 вересня, на Івано-Франківщині прорвало нафтопровід. Станом на зараз, пожежу ліквідовано, на місці обробляють залишки нафтопродуктів.

Про це повідомляє ]]>пресслужба]]> ДСНС України, передає Час Пік.

Подія відбулась о 17:00 поблизу населеного пункту Стримба Надвірнянського району. Унаслідок прориву розлились нафтопродукти та виникла пожежа:

"Стався порив нафтопроводу (діаметром 150 мм) з послідуючим розлиттям нафтопродуктів вздовж потічка на площі 100 м кв. та горінням, а також з розповсюдженням вогню на приватний будинок", — йдеться у повідомленні.

Рятувальники одразу перекрили засувки на нафтопроводі. Зазначається, що о 17:54 вони ліквідували вогонь. У пресслужбі опублікували відповідні фото.

За даними ДСНС, на місці події обробляють сорбентом залишки нафтопродуктів.

Як повідомляє голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, кількість постраждалих зросла до дев'яти людей, чотирьом з ним надали медичну допомогу на місці, інші отримали серйозніші травми:

"Дві дитини й три дорослих, за попередньою інформацією, у критичному стані, з численними опіками тіла (понад 70 відсотків). Їх доправлено до лікувальних закладів району, їм надається вся необхідна допомога", — зазначила Онищук.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Надзвичайна ситуація в Києві: під час ремонтних робіт впав Дегтярівський міст - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк