14.08.2023, 16:32

В Україні з офіційним візитом перебуває міністр фінансів Німеччини

В Украине с официальным визитом находится министр финансов Германии

До Києва з офіційним візитом прибув міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер. Це його перший візит до України від початку повномасштабного вторгнення РФ.

Міністр фінансів Німеччини Крістіан Лінднер 14 серпня прибув до Києва. Про це ]]>повідомила ]]>прес-служба Мінфіну Німеччини, передає Час Пік.

"Ми стоїмо поряд з Україною, пліч-о-пліч. Сьогодні також дивитимемося в майбутнє. Ми хочемо конкретно обговорити, як Федеральне міністерство фінансів може підтримати українську сторону", - заявив Лінднер на початку свого візиту.

В Києві у німецького міністра заплановано політичні переговори. Його поїздка відбулася на тлі звернень Києва до уряду Німеччини з проханням надати крилаті ракети Taurus.

Лінднер зустрівся з мером Києва Віталієм Кличком.

В Украине с официальным визитом находится министр финансов Германии В Украине с официальным визитом находится министр финансов Германии

Міністр фінансів ФРН Крістіан Лінднер під час зустрічі у Києві запевнив керівників Міністерства оборони України у постійній підтримці Німеччиною боротьби українського народу за свободу.

"Лінднер наголосив під час переговорів з міністром оборони України Олексієм Резніковим, заступником міністра оборони Андрієм Шевченком та солдатами Збройних сил, що український народ може і надалі розраховувати на підтримку Німеччини у своїй боротьбі за свободу", - повідомляє посольство Німеччини в Україні.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: