21.04.2024, 11:58

Путін зазнав найбільшої поразки, він розгромлений і зганьблений, - Невзоров

Путин

Путін зазнав найбільшої поразки. Його міжнародну "кар'єру" закінчено. Багато місяців тривала невидима світова битва за Захід. У ній було задіяно все - і все марно.

Путін розгромлений та зганьблений. Його час скінчився. Розпочався III акт смертельної для Росії війни. Про це ]]>пише ]]>російський публіцист Олександр Невзоров, коментуючи новину про те, що 20 квітня палатою представників США ухвалено пакет допомоги Україні на 61 млрд доларів, повідомляє Час Пік.

Як зазначив Невзоров, зусилля, вжиті Путіним щоб не допустити продовження військово-фінансової допомоги Україні, були воістину титанічними, але виявилися марними.

"Упир був жорстоко "вмитий" на всіх своїх хитровибудованих політичних фронтах: на дипломатичному фронті, на глобальному шпигунському фронті, на ЗМІшному, торговому, тощо.

Марним виявилося й жертвопринесення "Крокуса". 150 обгорілих трупа "з українським слідом" не зробили своєї справи. Принесені на "вівтар вітчизни" глядачі ухнули в порожнечу. Кремлівська брехня виявилася грубою та не переконливою, а провокація - очевидною.

Конгресмени "не повелися". Навіяти Заходу огиду до України та її "методів" через "Крокус" не вдалося", - ]]>пише ]]>Невзоров у Telegram.

Він зазначив, що пішло прахом все, що зробив Кремль: і серія щедрих підкупів, й шантаж, й обіцянки, й вмовляння, й інтриги, й "арабські шашні"...

Читайте також: Похорон Навального став демонстрацією позамежного боягузтва так званої російської еліти, - Невзоров

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк