05.04.2024, 21:02

"Ілюзія відродження": Нові кадри з окупованого Сєвєродонецька - фото, відео

Марина Гончар | Всі новини автора
север

У вільному доступі з'явилися правдиві світлини та відео із тимчасово окупованого російськими терористами Сєвєродонецька, що на Луганщині.

Кадри оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

Окупанти намагаються створити ілюзію "відродження" життя на зруйнованих ними територіях, залучаючи до цього місцевих колаборантів, які їх підтримують. Проте істина все одно стає очевидною.

Квітуче до повномасштабного російського вторгнення місто наразі занедбане та розбите. Характерна деталь - відсутність людей на вулицях. Переважна більшість магазинів та закладів побуту закриті. Розбиті будинки, споруди, дороги та купи сміття - візитна картка "руського миру".

​​​​​​​ ​​​​​​​  ​​​​​​​ ​​​​​​​

Тим часом в одному з районів тимчасово окупованого Сєвєродонецька знову сталася чергова пожежа, причину якої не в змозі встановити так звані експерти.

Нагадаємо, що у мережі з'явилося свіже відео, на якому показано асортимент товарів у "недосупермаркеті" "SPAR" - "ціни вищі, ніж у Росії...".

У публікації використано інформацію з ТГ- каналу "Северодонецк/ЛХС 1934".

Читайте також: "Спочатку звільніть": як прийняли нову назву Сєвєродонецька городяни, що тепер буде з документами та чому краєзнавство проти

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк