20.04.2024, 21:06

Школи окупованої Луганщини отримали чергову порцію російської пропаганди

Марина Гончар | Всі новини автора
луганщина

Школярів тимчасово окупованої Луганської області змушують вивчати "основні терміни російських духовно-моральних цінностей".

Про це повідомила ]]>пресслужба]]> Луганської ОВА, передає Час Пік.

До шкіл так званої "ЛНР" доставили чергову порцію російської пропаганди. Відтепер педагоги мусять навчати малечу і молодь термінам зі "Словника основних термінів, що мають відношення до сфери державної політики щодо захисту традиційних російських духовно-моральних цінностей, культури та історичної пам’яті".

Там зібрані найважливіші, на думку окупантів терміни. Саме вони мають донести поколінню майбутнього поточне значення виразів "іноземний агент", "громадянська ідентичність", "російське козацтво", "загроза національній безпеці" тощо.

"Ворогами дітей окупованої Луганщини стають борці з кремлівським загарбницьким режимом", - наголосили у ЛОВА.

Крім того, на тимчасово окупованих територіях України з’явився новий орган, що буде контролювати освітні заклади - "Федеральна служба по нагляду у галузі освіти", яка створена росіянами. Цей орган планується бути запущеним під час літа та діяти на території, що перебуває під контролем окупаційних сил.

Нагадаємо, що на "звільнену" Луганщину прибули "контролери" зі слідчого комітету РФ. У Кремлі вирішили перевірити, скільки місцеві гауляйтери розікрали грошей.

Читайте також: "Ремонт будинків йде за планом": У мережі розповіли про перебіг "ремонтів" у містах "трикутника" на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк