22.04.2024, 21:40

"Нова технологія": У мережі показали "відбудову" Сєвєродонецька - фото, відео

Оксана Мовчан | Всі новини автора
цічсву

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області "визволителі" постійно хизуються так званими ремонтами у багатоповерхівках. Ось тільки містяни чомусь не поділяють радощів - "люди вже втомилися від такого ремонту".

Відео з місця подій оприлюднили у мережі, передає Час Пік.

На кадрах зафільмували "ремонтні роботи" по Гвардійському 42а, під'їзд 5.

"Так відбувається ремонт і заміна пластикових вікон. З 8 лютого 2024 року підвіконня відсутнє. Все його немає в наявності, відповідають на офісі. Один зі співробітників фірми, на ім'я К ... каже, що це нова технологія, що так ставлять в Москві (собі б удома так не поставив). І переробляти вікно, віконники не хочуть. Люди вже втомилися від такого ремонту в місті", - йдеться у повідомленні.

Відео прокоментували сєвєродончани:

"Стильно як стало ))) головне що красиво дуже",

"Головне не якість, а обсяг виконаних робіт. Це дійсність, прикрита владою - різниця у власну кишеню", - пишуть у мережі.

Як повідомлялось раніше, на прилавках магазинів та на ринку міста люди часто зустрічають товари, вироблені в Україні. Мабуть, багато награбували свого часу й тепер потихеньку збувають... Утім, місцеві жителі навіть раді цьому, оскільки вже зрозуміли різницю в якості та смаку українських та російських продуктів...

У публікації використовувалися матеріали ТГ- каналу ]]>"По Северу".]]>

Читайте також:

"Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Росіяни вигадали нову пастку для аграріїв на ТОТ України - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк