25.04.2024, 23:23

"Дуже багато прильотів": У мережі з'явилися подробиці про ситуацію в окупованому Лисичанську та Новодружеську

Марина Гончар | Всі новини автора
лисичанск

Сьогодні місцеві сепаратисти повідомляють про напружену обстановку на територіях тимчасово окупованих Лисичанська та Новодружеська Луганської області. За даними пропагандистських джерел, у цих населених пунктах сталися інциденти, пов'язані з обстрілами, внаслідок яких постраждали люди, зокрема, загиблі та поранені.

Однак, на жаль, не уточнюється, є вони громадянськими жителями чи окупантами, передає Час Пік.

За останніми даними, Новодружеськ став епіцентром. Там, як і в Лисичанську, останнім часом дуже багато прильотів. Наразі ситуація залишається напруженою, а подробиці інциденту залишаються неясними.

Також повідомляється про значну кількість "прильотів" у Березовому, що додає до напруженої обстановки у регіоні.

"Був дзвінок із Лисиком та Новодружньою, за останнім був обстріл, постраждали люди, є загиблі та поранені, у Лисичанську теж дуже голосно, Березово прильотів дуже багато", — йдеться у повідомленні.

Попри почастішання подібних інцидентів, "офіційні представники" не висловлюються з цього приводу, а місцеві "почекуни" продовжують розповідати казки про "комфортне" життя в місті, що викликає здивування серед решти населення і наголошує на серйозності ситуації на окупованих територіях Луганської області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Лисичанську життя настільки "налагодилося", що питання із забитою каналізацією місцева "влада" вирішує особисто.

Читайте також: 

"Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

З деокупованої Греківки на Луганщині зникла остання жителька села

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк