25.04.2024, 12:27

У Парижі обвалилися крила вітряка знаменитого кабаре "Мулен Руж"

В Париже обвалились крылья ветряной мельницы знаменитого кабаре "Мулен Руж"

У Парижі обвалилися крила вітряка знаменитого кабаре "Мулен Руж", яке є одним з найбільш відвідуваних пам'яток столиці Франції разом з Ейфелевою вежею та собором Паризької Богоматері.

У Парижі в ніч проти 25 квітня обвалилися лопаті вітряка кабаре "Мулен Руж". Інцидент стався між двома та трьома годинами ночі. Через падіння також було пошкоджено фасад кабаре - на вивісці закладу впали три перші літери, повідомляє Час Пік з посиланням на західні ЗМІ.

У пожежній службі Парижа повідомили, що причина обвалення наразі невідома, але під час падіння ніхто не постраждав й ризику подальшої шкоди немає. Причини інциденту наразі невідомі.

Представник "Мулен Руж" заявив, що "щотижня технічне керівництво кабаре перевіряє механізм млина й не виявило жодних проблем". Також він зазначив, що це перший подібний випадок з часу заснування кабаре у 1889 році. Єдиний раз будівлю кабаре було серйозно пошкоджено в 1915 році під час пожежі, через що заклад було закрито протягом 9 років.

Довідково: Легендарне кабаре "Мулен Руж" (Червоний млин) було збудовано у 1889 році, відкриття було присвячене початку Всесвітньої виставки у Парижі та завершенню будівництва Ейфелевої вежі. У Мулен Руж часто збиралися аристократи та митці. Головною визначною пам'яткою закладу був знаменитий канкан. Відоме кабаре 6 жовтня відзначатиме своє 135-річчя.

В Париже обвалились крылья ветряной мельницы знаменитого кабаре "Мулен Руж" В Париже обвалились крылья ветряной мельницы знаменитого кабаре "Мулен Руж" В Париже обвалились крылья ветряной мельницы знаменитого кабаре "Мулен Руж"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк