04.05.2024, 22:07

Міноборони запустило онлайн-калькулятор: Військовослужбовці ЗСУ тепер можуть обрахувати свою зарплату

Марина Гончар | Всі новини автора
гроші

Міністерство оборони запустило спеціальний калькулятор, в якому військовослужбовці зможуть самостійно розрахувати своє грошове забезпечення.

Про це повідомляє ]]>пресслужба]]> відомства, передає Час Пік.

На запущеній онлайн-платформі можна розрахувати грошове забезпечення за основними видами виплат військовослужбовцям ЗСУ.

"На платформі користувачі мають змогу розрахувати грошове забезпечення за основними видами виплат військовослужбовцям Збройних Сил України", – йдеться у повідомленні.

Крім того, отримати інформацію щодо:

  • нарахування та виплати грошового забезпечення,
  • одноразової грошової допомоги у разі встановлення інвалідності чи загибелі військового,
  • інших соціальних гарантій військових та членів їх сімей.
  • Щоб скористатися онлайн калькулятором, достатньо ]]>перейти за посиланням]]>. Після цього бійцям потрібно буде вказати вид проходження служби, звання та інші дані, які необхідні для обрахунку грошового забезпечення.

Калькулятор обраховує не лише загальний розмір забезпечення бійця ЗСУ, але й те, скільки він отримає "на руки" після сплати військового збору.

За посиланням можна отримати інформацію щодо порядку нарахування та виплат грошового забезпечення, одноразової грошової допомоги у разі встановлення інвалідності або загибелі (смерті) військовослужбовця та інших соціальних гарантій військовослужбовцям та членам їх сімей.

Читайте також: МВС РФ оголосило в розшук Володимира Зеленського, без кримінальної справи

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк