26.04.2024, 12:19

"На це боляче дивитись": Путін зробив цинічну заяву про Донбас

Путин сделал циничное заявление о Донбассе

Російські окупанти з 2014 року тероризують мешканців Луганської та Донецької областей. У 2022 році РФ розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, стираючи з лиця землі міста та безжально вбиваючи мирне населення. Путін заявив, що йому "боляче дивитися" на страждання людей.

Президент РФ Володимир Путін на з'їзді Російського союзу промисловців та підприємців 25 квітня цинічно заявив, що йому "боляче дивитися" на страждання мешканців Донбасу, повідомляє Час Пік.

"Тяжкі випробування, які люди проходять у цих регіонах з 2014 року, в голові не вкладаються. На це просто боляче дивитися. Але ми наведемо там порядок. Це точно", – заявив кривавий диктатор.

Він заявив, що "треба подякувати за мужність, довготерпіння та героїзм" жителям Донбасу, з яких він витончено знущається ось вже 10 років.

"Путін заявив, що йому боляче дивитися на страждання жителів Донбасу, яких він сам й бомбить, стираючи в пил разом з містами.

Без перебільшення, один із найогидніших маніяків в історії людства.

Чого я ніколи не зрозумію - як можна, будучи жителем Донбасу, любити й поважати цю мерзенну гадину, яка над Донбасом так цинічно глумиться", - ]]>прокоментував ]]>слова Путіна журналіст Денис Казанський у Telegram та своєму свіжому відео, опублікованому на YouTube-каналі ]]>Denis Kazanskyi]]>.

Читайте також: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

 

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк