20.04.2024, 18:22

Вбивство поліцейського на Вінниччині: нові подробиці про нападників-військових

Оксана Мовчан | Всі новини автора
миппенр

Підозрювані у вбивстві поліцейського у Вінницькій області - військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутні війська.

Про це повідомив офіційний ]]>Telegram]]>-канал Сухопутних військ ЗСУ, передає Час Пік.

"На відео, яке поширюється в медіа, присутні військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутних військ Збройних сил України", - наголосили у ЗСУ.

Командування наголошує, що надасть максимальне сприяння "у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського".

Також у ЗСУ вислови співчуття з приводу загибелі поліцейського Максима Зарецького. Вбивство поліцейського називають "непоправною втратою".

З місцевих ЗМІ стало відомо про знайдений автомобіль убивць поліцейського. Пошук самих військовослужбовців триває. Судячи з фото, одного з них підстрелили.

Міністр внутрішніх справ Ігор ]]>Клименко]]> наголосив, що "неважливо хто та в якому одязі, та в якому стані, та з якої причини" вчинив напад, адже "виправдання цьому злочину немає і не може бути".

"Вони мають відповісти за всією суворістю Закону. Мої співчуття родині та близьким загиблого поліціянта. І так: цей трагічний випадок демонструє, що тилу для поліції немає", — зазначив Клименко.

Нагадаємо, що у Гайсинському районі Вінницької області близько 2 години ночі 20 квітня співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль темного кольору. В авто було двоє чоловіків у камуфляжі, які відкрили вогонь по поліцейським.

Читайте також:

"Ремонт будинків йде за планом": У мережі розповіли про перебіг "ремонтів" у містах "трикутника" на Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк