
Хліб присутній на столі кожної сім'ї і всі ми його дуже любимо. Це єдиний продукт, який не приїдається. Однак мало хто знає, що його вживання може завдати шкоди здоров'ю.
Небезпека полягає в тому, що хліб містить величезну кількість вуглеводів, передає Час Пік з посиланням на ЗМІ.
Щоб витратити енергію від одного шматочка хліба треба провести годину занять в спортзалі.
Якщо порівнювати його з цукром-рафінадом, то рівень глікемічного індексу (це швидкість насичення цукром крові) хліба становить 80, а цукру всього 65. Виходить, що хліб набагато більш шкідливий, ніж цукор.
Незважаючи на це ми єдиний хліб щодня, а також хлібобулочні вироби: лаваші, булочки і макарони, що негативно позначається на роботі підшлункової залози.
Медики не закликають повністю відмовитися від хліба. Їсти продукт допустимо кілька разів на рік.
Нагадаємо, медики розповіли, кому категорично протипоказаний часник . Основна шкода часнику полягає в тому, що він досить токсичний і містяться в ньому натуральні сульфіди, якi чинять негативний вплив на організм.
Читайте також: Чому потрібно їсти мед перед сном і що відбувається в цей час з організмом