26.04.2024, 13:16

Інтеграція інтернет-магазину з ERP-системою

Ольга Станішевська | Всі новини автора

З часом все більшої актуальності набуває тема Ерп для інтернет магазину і це — норма. Жорсткий ринок та бажання бути кращим в своїй ніші й породили висхідний попит на ERP серед власників інтернет-магазинів.

В когось інтернет-магазин — це основний спосіб доходу, в когось — лиш ще одна складова великого бізнесу, яка забезпечує додаткові продажі… Але нарешті всі зрозуміли що в електронній комерції просто ніяк не обійтись без застосування сучасних діджитал-рішень. 

Одним з таких рішень і є ERP. Проте яку обрати? Як правильно впровадити систему на своєму підприємстві й інтегрувати всі процеси так, щоб отримати максимальний результат від ERP? 

Нумо розбиратись.

База про ERP

Існує невелика ймовірність того, що ви, читаючи цю статтю, все ще не в курсі про ERP-системи, тому ми хочемо звести нанівець всі сумніви й бути стовідсотково впевненими у тому, що ви зрозумієте, про що далі піде мова.

Саме тому зараз дуже стисло розповімо про це поняття. ERP (або Enterprise Resource Planning) — це тип систем, які охоплюють управління різними аспектами діяльності компанії. Вони містять в собі фінанси, логістику, управління запасами, виробництво, ресурси людських кадрів і багато інших операційних областей.

ERP дозволяють об’єднати всі ці процеси, надаючи компанії глибокий огляд її операцій. Одним словом — це таке багатофункціональне ПЗ, у яке можна під'єднати будь-яку необхідну вам функцію.

Як і обіцяли — дуууже стисло. Не хочемо гаяти час тих, для кого ця інформація не була новинкою, тому просто залишимо посилання на більш детальний матеріал від фахівців у галузі автоматизації — ToDo, які якісно розповіли про ERP у своєму неповторному стилі. Тому, якщо є потреба — не соромтеся поповнити свій багаж знань цікавим та експертним контентом! А ми тим часом — продовжуємо.

Як інтегрувати ERP з інтернет-магазином?

Щоб інтегрувати систему — для початку треба її обрати, чи не так? Але яку систему обрати? На ринку так багато різноманітних пропозицій і кожна особлива  по-своєму… 

Так, ми згодні з вами — хороших варіантів вдосталь, проте нас має цікавити саме оптимальний варіант Erp для інтернет магазину. Проте яким є той оптимальний варіант?

Із цим питанням ми звернулися до наших друзів, фахівців з автоматизації — команди ToDo. Вони вже 20 років займаються оптимізацією бізнес-процесів підприємств і точно мають знати: яка система буде оптимальною для галузі електронної комерції?

Вибір ToDo пав саме на Odoo. Логічно, що ви запитаєте: чому саме Odoo? А ми скажемо — просто погляньте на переваги, що пропонує ця бельгійська ERP:

  1. Комплексність — єдина система для багатьох задач, яка дозволяє позбутися «зоопарку програм».
  2. Гнучкість — система з відкритим програмним кодом на Python, що дозволяє легко та швидко допрацювати її при необхідності.
  3. Розповсюдженість — за офіційною статистикою Odoo: система має понад 7 мільйонів користувачів та понад 1900 партнерів-інтеграторів у більш ніж 120 країнах світу.
  4. Модульність — ви можете впроваджувати тільки ті модулі, які плануєте використовувати, у довільному порядку.
  5. Багатофункціональність — система має значну кількість модулів, які дозволяють автоматизувати практично всі бізнес-процеси на підприємстві. Навіть чатинг і обговорення документів в одній системі.
  6. Доступність — декілька версій системи для різних бюджетів: Community (безкоштовна) та Enterprise (платна). Загалом вартість залежить від кількості користувачів та від функціональності системи.

Це далеко не весь перелік переваг, що ви можете отримати, якщо оберете Odoo в якості Erp для магазину, бо їх настільки багато, що ми просто не в змозі перерахувати їх у цьому матеріалі.

Саме тому даємо вам корисне посилання на статтю, авторами якої є команда досвідчених інтеграторів ERP-систем — ToDo, де вони детально розповіли про систему, перерахували основні її переваги та пояснили чому вони рекомендують саме Odoo.

Стосовно інтеграції системи — також радимо звертатись до них, адже вони точно знають як ефективно налаштувати систему, щоб вона приносила максимальну користь. 

Продажі, CRM, електронна комерція, склад, e-mail маркетинг — всі ці та багато інших модулів вже зібрані в Odoo й готові до використання. 

Зробіть свій перший крок у напрямку автоматизації вже сьогодні — записуйтесь на безкоштовну консультацію чи демо-презентацію системи, де фахівець з команди ToDo розповість вам детальніше про Odoo й продемонструє: як вона може працювати саме з вашими бізнес-процесами! Обирайте успішний бізнес - обирайте Odoo.

Рубрика - Правозащитник: