22.04.2024, 13:07

"Місто, як сміттєва яма": у мережі розповіли про реальну ситуацію в окупованому Старобільську

оккупированный Старобельск

У мережі з'явилася свіжа інформація про те, що відбувається в окупованому Старобільську на Луганщині. Схоже, життя у "руському мирі" подобається далеко не всім.

Російські пропагандисти люблять показувати "красиві картинки" з окупованих міст Луганщини: суботники, "мозгопромивні" заходи у школах, латання доріг та нібито відновлювальні роботи. Однак, коротенькі повідомлення у мережі від місцевих жителів дають значно правдивішу картину того, що відбувається в окупованих містах, повідомляє Час Пік.

Окупаційна адміністрація Старобільська часто публікує "красиві" фото, на яких показує "процвітання" міста. То школярів у формі з георгіївськими стрічками позувати примусять, то комунальників із мітлами та лопатами, то спецтехніку на дорогах знімуть... Роблять усе, щоб створити ілюзію "гарного життя" при окупантах.

Але якщо хтось хоче знати правду про життя в "руському мирі", йому варто почитати у мережі розповіді місцевих жителів. За словами мешканців Старобільська, місто потопає у смітті, тоне у каналізації та заростає, оскільки комунальні служби не займаються обрізанням дерев та чагарників. У місті навіть немає "розпіарених" сміттєвих баків.

Жителі Старобільська побоюються, що бездіяльність місцевої "адміністрації" може призвести до погіршення санітарної ситуації та екологічної обстановки у місті. Але, чомусь, багато хто знову звинувачує у тому, що відбувається, тільки місцеву владу, вважаючи, що саме вона гальмує "розквіт та процвітання", обіцяні окупантами. Багато хто так і не зрозумів, що моторошна реальність, в якій вони зараз існують - це і є "руський мир"...

У публікації використано інформацію з Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

оккупированный Старобельск

Читайте також:

"Залишилися без пенсії": Що робити пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію й втратили виплати з 1 квітня

"Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк