23.04.2024, 15:11

Росіяни затримали мешканця Кремінної, який нібито брав участь у замаху на ексспівробітника СБУ Прозорова у Москві - відео

Віктор Білий | Всі новини автора

Росіяни показали відео із затриманням колишнього жителя Кремінної Журавльова Ростислава. Йому інкримінують замах на колишнього працівника СБУ (зрадника) Василя Прозорова у Москві. Допомагала йому в цьому нібито колишня мешканка Рубіжного Ярослава Хрестіна.

Про це повідомив Центр громадських зв'язків ФСБ, передає Час Пік.

Повідомляється, що 29-річного чоловіка затримали в окупованому Луганську. Його підозрюють у підготовці замаху на ексспівробітника СБУ Прозорова у Москві 12 квітня.

"Встановлено, що фігурант 2021 року у Рубіжному ЛНР познайомився з агентом СБУ, громадянкою України Ярославою Хрестіною, яка після початку спеціальної військової операції виїхала для проживання до Варшави", - йдеться у повідомленні.

За версією російської спецслужби, затриманий спостерігав за будинком Прозорова, а невдовзі нібито перевів кур'єру 10 тисяч рублів за доставку з Литви "засобів поразки". Вказівки йому нібито давала "агент СБУ" Ярослава Хрестіна, колишня мешканка Рубіжного.

У мережі відреагували на новину у коментарях:

Читайте також: Смертельна ДТП на трасі "Луганськ - Лисичанськ": жертвами аварії стали 6 людей

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк