26.04.2024, 10:24

Оприлюднено новий список "безгоспних" квартир у Рубіжному: адреси

рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області визначили новий перелік "безгоспних" квартир. Ще 7 квартир будуть віджаті у законних власників незаконною "владою".

У мережі показали список "безгоспних" квартир у Рубіжному, передає Час Пік.

Зважаючи на адреси будинків, окупантів насамперед зацікавила центральна частина Рубіжного. Ймовірно, ця частина постраждала меншою мірою, оскільки зруйновані будинки та квартири дивовижним чином до списку "безгоспних" не потрапляють.

а

Нагадаємо, вчора також з'явився новий список "безгоспних" квартир у Лисичанську. Тут незаконна влада зазіхнула на квартири одного з будинків на проспекті Перемоги.

Раніше було оприлюднено список "безгоспних" квартир у Сватовому. За місяць у Сватовому рекордними темпами встигли проінспектувати та визнати "безгоспними" понад 500 квартир.

У публікації було використано матеріали Telegram-каналу "]]>Трикутник]]>".

Читайте також: "Ви хочете людей пограбувати?": у жителів Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного забирають квартири та будинки за новим "законом"

Читайте ще: "Не робіть цього!": як жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного ризикують стати "заручниками", намагаючись врятувати своє житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк