vchaspik-global-message
 
to home
13:40, 17.03.2013

Малиновый торт-морожено

Малиновый торт-морожено
Время приготовления:
60 ч.
Ингредиенты

 

Склад: цукор ванільний – щіпка, 2 ст. л. меду, 1 ст. л. соку лимона, 300 мл вершків, 3 білки, 80 г цукрової пудри, 400 г малини, цукор - 100 г, 1,5 склянки здобних крих, масло вершкове - 2 ст.л.
 

 

.

Спосіб приготування: Вершки перелити в каструлю, додати цукор і ванільний цукор, поставити на невеликий вогонь і варити 30 хв. Потім дати вистигнути і збити міксером. Малину перебрати. 2/3 ягід подрібнити в пюре. Додати малинове пюре в вершки, перемішати. Білки збити з цукровою пудрою та соком лимона в пишний піну. Акуратно ввести білки у вершки з малиновим пюре. Перемішати, накрити плівкою і поставити в морозильну камеру на 2 години. Вийняти морозиво, перемішати й знову прибрати в морозильну камеру на 2 - 3 години. Розігріти духовку до 200 ° С. Здобні крихти перемішати з маслом і медом в однорідну масу. Викласти в змазану маслом форму для випічки так, щоб Було закрито дно й борти. Випікати 10 хв. Дати повністю охолонути. Викласти у форму морозиво. Розрівняти поверхні і знову поставити в холодильник. Перед подачею прикрасити цілими ягодами малини.